Yogafestival terschelling 2016

Naar een yogafestival?! YES! Doen!

1024 768 Yogatijd
  • 0

Heb jij al een ticket voor een yogafestival? Of twijfel je nog of het wel iets voor jou is? Ik zeg: Grijp je kans! Dit jaar is een zomer vol yogafestivals in alle soorten en maten! Van klein intiem en spiritueel tot groots hip en commercieel! Yogafestivals zijn HOT deze zomer!

Hierbij een kleine greep uit de festival kalender en wat je daar kunt verwachten.

Yogafestival Leiden – 7 mei

Dit is een kleinschalig yogafestival in een hele gave binnenlocatie, namelijk De Scheltema in Leiden. Een mooie opwarmer voor het festivalseizoen zeg maar. Er zijn speciale yogalessen, waaronder Yin begeleidt door live pianomuziek en Aerial yoga! Daarnaast kan je ook genieten van een massage en meedoen met de Karma-Bingo! Zoals jullie weten werk ik af en toe samen met het yoga merk Gaiam. Op dit evenement sta ik op de festivalmarkt met yoga artikelen van Gaiam. Het gave is dat zij ook alle yogamatten sponsoren, dus laat je eigen mat lekker thuis! We hebben hier ook nog een leuke fotoshoot van gehouden. Haha wie had dat gedacht, ik als yogamodel voor één dag! Er zijn maximaal 200 kaarten beschikbaar dus wees er snel bij! Check www.yogafestivalleiden.nl

yogales de meern

Fotoshoot Gaiam Nederland voor Yogafestival Leiden

Healing garden – 12,13,14 mei

Ik ben zo benieuwd naar dit festival! Eigenlijk wil ik alles wel uit proberen van het programma, maar helaas ga ik maar één dag. Samen met mijn moeder ga ik mij laten verwonderen door de nogal spirituele  workshops. Je kunt zelfs reinigingsrituelen doen zoals smudgen, maar ook healings en je aura laten lezen. Gelukkig is er ook een yoga- en meditatietipi en kun je genieten van biologische wijntjes. Ik heb er zin in!  Het is wel te hopen dat de zomerzon te voorschijn komt want het is buiten op het Erkermederstrand in Zeewolde. Kijk voor meer info op www.healinggarden.nl

Yogafestival Terschelling 23,24,25 juni

Dit is echt een minivakantie! Heerlijk 3 volle dagen genieten op Terschelling. Alles is hier zo goed geregeld: de workshops, de camping, het heerlijke vegetarische eten en onbeperkt YogiTea en verse Chaitea (ohhh mijn favoriet!) Vanaf de boot staat je eigen fietsje klaar en daarmee kan je het hele weekend ook het eiland verkennen. Of wat dacht je van een sunrise kundalini yoga sessie om 06.00 uur op het strand?! G-e-w-e-l-d-i-g! Het thema is dit jaar Discover, en dat is terug te zien in het uitgebreide programma. Kijk voor meer info op www.yogafestival.info. Ik geef toe het is wat prijzig omdat ook de boot en het parkeren in Harlingen erbij komt, maar geloof me dat is het echt waard!

Ibiza festival markt Gaiam yoga artikelen verkopen

Yoga artikelen verkopen voor Gaiam Nederland

En dat is nog lang niet alles hoor. Je kunt bijvoorbeeld ook naar:

  • Healthyfest – 19,20,21 mei – Centerparcs de Eemhof
  • Yogafest – 17,18 juni – Westergasterrein Amsterdam
  • Yogaland – 18,19,20 aug – Torhout Belgie
  • Happinez Festival – 15,16,17 sept – Groenekan

Hier vertel ik je binnenkort meer over….!

Mocht je naar één van deze festivals gaan, dan wens ik je heel veel plezier en misschien ontmoet ik je daar!

Namasté,

Kelly

yogales geven op ibizafestival

Yogales geven op Ibizafestival 2016 @Strijkviertel De Meern