Yoga in de Vlinderhof

  Buiten Yoga Utrecht Vlinderhof Maximapark

  Buiten Yoga in Utrecht Leidsche Rijn! De wind door je haren, de zon op je huid, omringd door fluitende vogels en een kleurrijke tuin… Dat klinkt toch heerlijk?

  Vanaf april 2024 start de buitenyoga in de Vlinderhof weer! Check de beschikbaarheid in het online lesrooster en boek direct je plekje als je doorklikt om een rittenkaart te kopen. Wil je eerst een proefles volgen voor €10,50? Neem dan contact op met mij. Kan de les niet doorgaan ivm regen of zit deze vol? Boek dan de online Zoom les! Zo ben je er toch een beetje bij en geniet je ook van het uitzicht.

  Yoga in de prachtige Vlinderhof in het Maximapark. Eén ding is zeker, deze locatie geeft de yogales echt een extra dimensie!

  Tijdens yoga ben je veel bezig met je ademhaling en wat is er nu lekkerder dan frisse lucht diep inademen? Door in de natuur te staan, met je voeten in het gras kom je nog meer in het nu. Terwijl je aan ontspanning, kracht en souplesse werkt, geniet je van de mooie kleurige Vlinderhof en de zonsondergang.

  De yogales in het park is geschikt voor alle niveaus, ook als je nog geen ervaring hebt met yoga.

  De Vlinderhof

  Deze bijzondere tuin ligt verscholen in het Maximapark in Leidsche Rijn. De tuin is ontworpen door Piet Oudolf en wordt beheerd door vrijwilligers uit de buurt. Het is echt een rustige oase binnen het park. Geregeld komen natuurliefhebbers de bijzondere planten en bloemen bewonderen. In de zomer ziet de tuin er elke week anders uit dankzij de groene vingers van de vrijwilligers. Je bereikt de Vlinderhof het makkelijkst met de fiets. Met de auto is ook mogelijk maar dan moet je vanaf de parkeerplaats wel even lopen óf gebruik het avontuurlijke trekpontje! Klik hier voor de route naar de Vlinderhof.

  Aanmelden voor Yoga in de Vlinderhof

  Aanmelden voor de lessen kan via het lesrooster. Wil je op de hoogte blijven hiervan? Volg YogaTijd dan op Facebook of Instagram. De buitenles gaat alleen door bij droog weer. Anders gaat de les volledig online via Zoom door. In de herfst en winter worden de lessen binnen gegeven in BC Bij de Buren in Parkwijk Leidsche Rijn.

  Wil jij een proefles doen tussen de fluitende vogels en kleurrijke bloemen?

  Begin chat
  Meer weten?
  Hi,

  Ik ben Kelly van Yogatijd, waar kan ik je mee helpen?