Yoga en Brunch

  Yoga is mijn passie, maar ik geniet ook erg van lekker en gezond eten. En ik vind het ook heel leuk om dingen te organiseren. Dit komt allemaal samen in de Yoga en Brunch events die ik organiseer in samenwerking met toffe restaurants in Leidsche Rijn en Utrecht! Het concept is simpel: Eerst een fijne flow yogales en vervolgens ontspannen genieten van een heerlijke en gezonde brunch. En dat altijd op een zaterdag of zondag.

  “Samen yoga doen en eten verbindt elkaar en dat is precies wat er gebeurt aan de brunchtafel”

   

   

  Yoga & Brunch @ Eetbar Kantien

  Het is allemaal begonnen bij Kantien, een hip restaurant in Oog in Al, Utrecht. Samen met eigenaar Jeffrey heb ik inmiddels al meerdere keren een event georganiseerd. Kantien beschikt over een mooie ruime zaal die we helemaal omstylen tot sfeervolle yogazaal. Het restaurant is nog dicht tijdens de yogasessie. En na de welverdiende eindontspanning is de tafel voor ons gevuld met een heerlijke en gevarieerde brunch. (Alle dieetwensen zijn mogelijk)

  De kok van Kantien is elke keer weer creatief met vooral lokale en biologische producten. Vaak is er een soepje, kwark met granola, vers fruit, zuurdesem brood met beleg en een salade. Daarnaast kun je onbeperkt genieten van vers fruitsap en thee. Een heerlijke start van je zondagochtend dus!

  Yoga & Brunch @ Maximus Brouwerij
  Eerst een fijne yogasessie in de Pandorazaal en vervolgens met z’n alle aan een grote tafel gezellig eten in de brouwerij! Maximus is natuurlijk bekend als bierbrouwerij, maar wist je dat je hier ook lekker kunt brunchen tegenwoordig? Dus kom naar de Yoga en Brunch en test het menu uit!
  Denk aan pompoenbrood, diverse soorten lokale kaas en vleeswaren, zoet beleg, soepje, vers fruit etc. En uiteraard krijg je hier ook een vers sapje, melk, thee en koffie bij. (Dus géén biertjes 🙂 Maar voel je vrij om lekker te blijven hangen voor een zondagmiddagborrel op het terras!)
  De eerste datum voor de buiteneditie bij Maximus Brouwerij: volgt snel.

   

  Yoga & Brunch @ Castellum Hoge Woerd

  Deze zomer komt er een nieuw restaurant bij! Namelijk Castellum Hoge Woerd! Deze prachtige locatie is super geschikt voor een fijne yoga en brunch! Meer informatie volgt snel! De eerste datum VOLGT SNEL.

  Begin chat
  Meer weten?
  Hi,

  Ik ben Kelly van Yogatijd, waar kan ik je mee helpen?