Yoga in Leidsche Rijn

  Yoga in Leidsche Rijn Utrecht
  Yoga in Leidsche Rijn Utrecht: BC Bij de Buren

  In de herfst en winter geef ik yogales in Leidsche Rijn Utrecht: In het Buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk. Je kunt deze lessen gemakkelijk online boeken via het lesrooster. Bekijk hier alvast de tarieven. Wil je eerst een proefles meedoen voor €10,50? Dat kan natuurlijk ook!

  Verschillende stijlen yoga en Buiten Yoga

  Je kunt in verschillende stijlen yoga bij mij volgen. In de zomer geef ik Hatha Flow Yoga,  Easy Flow Yoga en Yin Yoga buiten in de Vlinderhof van het Maximapark. Deze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, dus ook als je nog geen ervaring hebt met yoga. Ik geef namelijk altijd opties om houdingen aan te passen. Lees hier meer over de yogastijlen.

  De locatie BC Bij de Buren

  Deze winter geef ik op zondagochtend yoga in Leidsche Rijn Utrecht in ‘ Bij De Buren’. We gebruiken hier de mooie en lichte danszaal. Het ligt vlakbij Winkelcentrum Parkwijk en je kunt er gemakkelijk en gratis parkeren voor de deur. Na de les kun je als je zin hebt nog een lekker kopje thee drinken in de huiskamer.

  Adres BC Bij de Buren: Eerste Oosterparklaan 76, 3544 AK in Utrecht.

  YogaPoint

  Naast mijn eigen yogalessen in Parkwijk geef ik ook les bij Yogapoint. Dit is een grote studio met meerdere vestigingen. Ik geef hier wekelijks 1 groepsles op donderdag middag.

  Liever privéles yoga?

  Passen deze tijden of locaties niet in jouw agenda? Of wil je gewoon liever geen groepsles? Boek dan een privéles en ik geef je yoga aan huis.

  Begin chat
  Meer weten?
  Hi,

  Ik ben Kelly van Yogatijd, waar kan ik je mee helpen?