Kelly Yogatijd

  Wat fijn dat je deze website bezoekt, dat betekent waarschijnlijk dat je op zoek bent naar wat ontspanning. Daar help ik je graag bij!

  Mijn naam is Kelly en ik heb Yogatijd opgericht met als doel zoveel mogelijk ontspanning de wereld in te brengen via yoga en meditatie.

  Yoga heeft mij al veel gebracht in mijn leven. Het heeft mij fysiek sterker en leniger gemaakt en ik ben bewuster gaan leven. Maar vooral mentaal heb ik veel voordelen ervaren. Door yoga voel ik me zelfverzekerder, pieker ik minder, heb ik meer focus en slaap ik dieper. En het mooie van yoga is dat het echt verandering kan brengen. Ik begon ooit puur fysiek met yogahoudingen maar uiteindelijk ga ik nu bewust anders om met mijn lichaam, mijn voeding, het milieu en anderen om mij heen. Yoga is echt onderdeel geworden van mijn leven. En uiteraard wil ik dit met zoveel mogelijk mensen delen!

  Mijn manier van lesgeven is down to earth met veel aandacht voor de ademhaling en de uitvoering van de houdingen. Daarbij inspireer ik je graag om relaxter door het leven te gaan. Ik vind het erg belangrijk om jou te motiveren om te doen wat goed voelt en je lichaam te respecteren.

  In mijn lessen komen alle onderdelen van een volledige yogaervaring aan bod; meditatie (dhyana), ademhalingsoefeningen (pranayama), houdingen (asana’s) en een heerlijke eindontspanning (savasana).

  Mijn lessen kunnen fysiek uitdagend zijn maar ik motiveer altijd om de ‘sweet edge’ te vinden tussen te voorzichtig en te hard zijn voor je lijf.

  Tijdens de les demonstreer ik houdingen op de mat en loop ik rond om je te helpen en eventueel lichte hands on assists te geven. Soms geef ik een assist om je de houding dieper te laten voelen, of om te voorkomen dat je jezelf bezeert. En als je geluk hebt geef ik in savasana een heerlijke ontspannende assist en mini hoofdmassage!

  Ik hoop je snel te ontmoeten in één van mijn lessen!

  Namasté,

  Kelly

   

  Opleidingen:

  2016 – Vinyasa Teacher Training –  Frog Lotus Yoga International – Bali

  2017 – Anatomie bijscholing – Manja Weijers – Woerden

  2017 – Yin Yoga Masterclass – José de Groot – Utrecht

  2018 – Yin Yoga teacher training – Kata van Doesselaar – Ibiza

  2018 – Vinyasa Teacher Training module –  Frog Lotus Yoga International – Sevilla

  2018 – Bijscholing begeleiden yogahoudingen – Annemiek Latour – Amsterdam

  2019 – Sabbatical – Door Europa met de camper

  Begin chat
  Meer weten?
  Hi,

  Ik ben Kelly van Yogatijd, waar kan ik je mee helpen?