Yoga aan huis

  Een privéles yoga in Utrecht, Leidsche Rijn of De Meern? Yogatijd is “flexibel”, ik kom graag thuis bij je langs!

  Yogales aan huis is een heerlijke luxe. Een privéles helemaal afgestemd op jouw wensen waarvoor je de deur niet meer uit hoeft. Alle aandacht is voor jou in je eigen vertrouwde ruimte. Heerlijk toch?

  Jouw tempo, jouw wensen

  Misschien wil je gewoon genieten van een volledige yoga ervaring bij jou thuis en heb je geen specifieke wensen. Of wil je juist een bepaald doel bereiken met yoga? Werken aan extra kracht, souplesse of ontspanning? Wil je graag hands on assists krijgen om dieper in houdingen te komen, of extra uitleg over houdingen en ademtechnieken? Alles is mogelijk.

  Ook bij een blessure of burn-out is een privé yogales een goed alternatief voor de vaak drukke groepslessen. Of misschien is het je eerste keer yoga en wil je dit graag in je eigen tempo en omgeving ervaren.

  Het fijne van een yogales aan huis is dat je na de les ontspannen op de bank kruipt met een kop thee of lekker in je comfortabele bed. En na een ochtendles stap je met een smile onder de douche en begin je energiek aan je nieuwe dag!

  Mijn focus ligt vooral op het werken met privéklanten. Ik heb gemerkt dat door de 1 op 1 aandacht, de motivatie en daarmee de yogapractice enorm groeit. Het geven van persoonlijke aandacht, gerichte houdingen en hands on assists en daarmee iemand echt kunnen helpen met ontspannen vind ik het mooiste aan mijn werk.

  Ik geef vooral privéles yoga in Utrecht, Leidsche Rijn en omstreken, maar andere locaties zijn natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met mij op via Whatsapp of email om kennis te maken en jouw wensen te bespreken. Of lees alvast meer over mij als yogadocent.

  Privéles 60 minuten

  € 75 / max 2 personen

  • inclusief materialen
  • exclusief reiskosten
  Privéles 90 minuten

  €90 / max 2 personen

  • inclusief materiaal
  • exclusief reiskosten

  Wil je yoga in je eigen vertrouwde omgeving?

  Begin chat
  Meer weten?
  Hi,

  Ik ben Kelly van Yogatijd, waar kan ik je mee helpen?