Tarieven bedrijfsyoga

  Wil je ook een fitter, scherper en gelukkiger team? Werknemers die geconcentreerd door de dag heen komen en er het meeste uithalen? Yoga op de werkvloer kan hier zeker aan bijdragen. Hieronder vind je alle informatie en de tarieven voor bedrijfsyoga.

  Bedrijfsyoga is populair. Steeds meer bedrijven starten of eindigen de dag met (online) yoga en investeren in de vitaliteit van medewerkers. Een hele mooie ontwikkeling!

  Wil je het meeste effect op de werkvloer ervaren? Dan adviseer ik om wekelijks yoga aan te bieden. Dit kan in een periode van een maand, kwartaal, of zelfs een jaar. Maar uiteraard is ook een éénmalige kennismaking met yoga een optie.

  Bedrijfsyoga wordt steeds vaker ingezet op heidagen of personeelsdagen. Zeker op heidagen wordt er veel focus en creativiteit verwacht van medewerkers en leidinggevenden. Dit maakt het een intensieve dag. Een korte yogasessie vooraf of tussendoor is een ideale manier om iedereen scherp te houden gedurende zo’n dag. Het is een effectieve manier om het hoofd leeg te maken zodat er meer ruimte komt voor creativiteit. Ook wordt de opgeslagen spanning in het lijf losgelaten waardoor iedereen lekkerder in z’n vel zin en meer kan genieten van de dag.

  Diverse vormen van bedrijfsyoga

  Yoga kent vele stijlen en samen bespreken we welke vorm geschikt is voor jouw bedrijf. Ik ben opgeleid om in verschillende stijlen yoga te geven. Ook stoelyoga en mindfulness behoren tot de mogelijkheden. Bij de keuze voor een pakket van meerdere lessen is het ook mogelijk om de werknemers kennis te laten maken met diverse yogastijlen. Een rustige Yin yogales geeft weer een ander effect dan een dynamische Hatha Flow les. Lees hier hoe ik te werk ga.

  Online via Zoom of Teams

  vanaf €80 / 30 min yoga

  • ONBEPERKT aantal deelnemers
  • excl. btw
  • Optie video opname €25
  Losse yoga sessie

  vanaf €180 /per sessie

  • incl. benodigdheden voor max. 15 personen
  • excl. btw
  • excl. reiskosten
  5 sessies of meer

  vanaf €165 / per sessie

  • incl. benodigdheden voor max. 15 personen
  • excl. btw
  • excl. reiskosten
  Fiscaal voordeel Bedrijfsyoga

  De overheid stimuleert bedrijven om te investeren in vitale medewerkers via de werkkostenregeling en de arbovoorziening. Met de werkkostenregeling (WKR) kan de werkgever tot 1,7% van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Dit wordt ook wel de vrije ruimte genoemd waar bedrijfsyoga ook onder valt. Hierdoor zijn de kosten die de werkgever maakt voor bedrijfsyoga onbelast.

  Ook de arbovoorziening brengt fiscaal voordeel voor bedrijfsyoga. Deze voorziening gaat over het investeren in de veiligheid en gezondheid van medewerkers. Invulling is breed, van veiligheidsschoenen tot aan een vitaliteitsprogramma, dit valt allemaal onder de arbovoorziening. Alle kosten die gemaakt worden waar de arbovoorziening op van toepassing is, blijven onbelast en vallen ook niet in de vrije ruimte. Er zijn wel enkele voorwaarden bedrijfsyoga voor de arbovoorziening:

  • Het bedrijf heeft een arboplan 
  • Bedrijfsyoga is onderdeel van het arboplan
  • Bedrijfsyoga vindt onder werktijd plaats
  • De kosten voor bedrijfsyoga worden niet doorbelast aan de werknemer
  Begin chat
  Meer weten?
  Hi,

  Ik ben Kelly van Yogatijd, waar kan ik je mee helpen?