Yoga op het werk

  Yoga op het werk
  Vitaliteit door Yogatijd

  Wil jij je team een vitaliteitsboost geven en tegelijk zorgen voor meer saamhorigheid en geluk op de werkvloer? Bekijk dan snel de mogelijkheden voor yoga op het werk en tarieven voor bedrijfsyoga.

  Ik geef yogalessen speciaal afgestemd op het bedrijfsleven. Mijn lessen zorgen er voor dat jouw team zich weer kan opladen met nieuwe energie. Medewerkers leren technieken aan om stress los te laten en hun productiviteit te verhogen. Ze komen fysiek en mentaal weer in balans en bereiken hun volle potentie. Met een mooie bijvangst, namelijk meer saamhorigheid en geluk op de werkvloer. Want als jij lekkerder in je vel zit, straal je dat ook uit naar je collega’s!

  Waarom Yoga op het werk?

  Vele uren zitten achter een bureau, lange vergaderingen, hoge werkdruk, deadlines en non-stop bereikbaar zijn. Het is tegenwoordig bijna normaal. Maar dit vergt lichamelijk en geestelijk erg veel van de medewerkers. Hoofden lopen vol en spanning bouwt zich op in nek, schouders en rug. Gelukkig helpt yoga hierbij. Onderzoek bewijst: Yoga op het werk vermindert stress en verbetert concentratie, houding EN humeur! 

  Een bedrijfsyogales van Yogatijd is zo samengesteld dat medewerkers opgebouwde spanning in hoofd en lichaam makkelijk loslaten zodat zij weer met frisse energie en scherpe focus aan het werk gaan. Er wordt meer bewustzijn gecreëerd voor de ademhaling en de rustgevende effecten hiervan. Daarnaast zal de lichaamshouding verbeteren waardoor fysieke klachten verminderen en worden voorkomen. Ook krijgen medewerkers de tools om beter om te gaan met stressvolle momenten. De effecten van een uur bedrijfsyoga werken daarmee nog dagen lang door.

  Zorg dat jouw team zich weer kan opladen. Laat ze op een laagdrempelige manier kennismaken met de voordelen die yoga op het werk brengt. Dit kan bijvoorbeeld met een éénmalige workshop, of juist een reeks lessen. (Bekijk het aanbod en de tarieven bedrijfsyoga)

  Waarom kiezen voor Yogatijd?

  Ik heb jarenlang in de woningcorporatiebranche gewerkt en heb ervaren wat een drukke (kantoor)baan met je lichaam en geest kan doen. Hierdoor kan ik goed inspelen op de behoefte van jouw bedrijf. Ook de bedrijfscultuur neem ik mee in mijn voorbereiding. Ik breek het ijs snel en zorg ervoor dat de medewerkers zich in een veilige en ongedwongen sfeer kunnen ontspannen. Mijn op maat gemaakte yogalessen en workshops zorgen ervoor dat het werkgeluk weer omhoog schiet!

  Hoe werkt het?
  1. Neem contact met mij op om de wensen en behoeften te bespreken.
  2. Ik ontwerp een yogales of workshop op maat.
  3. We spreken een datum of reeks af die past bij het werkritme van het team.
  4. Het enige wat jij hoeft te regelen is een (vergader)zaal waar genoeg ruimte is.
  5. Afhankelijk van de keuze kunnen medewerkers in werkkleding of juist in sportkleding meedoen.
  6. Achteraf evalueren we hoe jouw team het ervaren heeft en spreken een eventueel vervolg af.

  De beste momenten voor bedrijfsyoga:

  Vóór de koffie

  Yoga vóór de start van je werkdag zorgt voor extra focus en energie gedurende de hele dag

  Vóór de lunch

  Yoga voor de eetpauze geeft je een boost en voorkomt de bekende middagdip

  Na werktijd

  Yoga na werktijd zorgt voor een leeg hoofd en een soepel lichaam als je de auto in stapt

  Wil jij Yoga op het werk proberen?

  Begin chat
  Meer weten?
  Hi,

  Ik ben Kelly van Yogatijd, waar kan ik je mee helpen?