Yoga in Leidsche Rijn

  Yoga in Neoliet Klimcentrum
  Yoga in Maximus Brouwerij & BC Hoge Weide

  In de herfst en winter geef ik wekelijks yogalessen in Maximus Brouwerij en BC Hoge Weide in Leidsche Rijn. Je kunt deze lessen gemakkelijk online boeken via het lesrooster. Bekijk hier alvast de tarieven. Wil je eerst een proefles meedoen voor €10,50? Dat kan natuurlijk ook!

  Verschillende stijlen yoga

  Je kunt verschillende stijlen yoga bij mij volgen. Ik geef Hatha Flow Yoga en Easy Flow Yoga. (binnenkort ook weer Yin Yoga) Deze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, dus ook als je nog geen ervaring hebt met yoga. Ik geef namelijk altijd opties om houdingen aan te passen. Lees hier meer over de yogastijlen.

  De locatie Maximus Brouwerij

  Sinds 2020 ben ik ook gestart met yoga in brouwerij Maximus in Leidsche Rijn. We gebruiken de mooie en lichte Pandorazaal boven de brouwerij. Ook is het mogelijk om nog een lekker kopje thee of goede koffie te drinken na de les. Adres Maximus: Pratumplaats 2a, 3454NA in Utrecht (De Meern)

  De locatie BC Hoge Weide

  Sinds 2021 geef ik de woensdagavond les in het nieuwe Buurtcentrum Hoge Weide. We gebruiken hier de mooie danszaal met vloerverwarming en goede akoestiek. Het ligt vlakbij Leidscherijn Centrum en je kunt er gemakkelijk en gratis parkeren voor de deur. Adres BC Hoge Weide: Laurierweg 104, 3541RB in Utrecht.

  YogaPoint

  Naast yoga in Neoliet Leidsche Rijn geef ik ook les bij Yogapoint. Dit is een grote studio met meerdere vestigingen. Ik geef hier wekelijks 1 groepsles. Voor meer informatie kijk op www.yogapoint.nl.

  Liever privéles yoga?

  Passen deze tijden of locaties niet in jouw agenda? Of wil je gewoon liever geen groepsles? Boek dan een privéles en ik geef je yoga aan huis.

  Begin chat
  Meer weten?
  Hi,

  Ik ben Kelly van Yogatijd, waar kan ik je mee helpen?