Yoga in Leidsche Rijn

  Yoga in Neoliet Klimcentrum
  Yoga in Klimcentrum Neoliet & Maximus Brouwerij

  Wekelijks geef ik yogalessen in Neoliet en Maximus Brouwerij in Leidsche Rijn. Je kunt deze lessen gemakkelijk online boeken via het lesrooster onderaan deze pagina. Bekijk hier alvast de tarieven. Wil je eerst een proefles meedoen voor €10,-? Dat kan natuurlijk ook!

  ***UPDATE*** 

  In verband met zwangerschapsverlof worden de yogalessen in Neoliet per 21 december 2020 overgenomen voor Denisse en Miranda. De yogales in Maximus vervalt helaas ivm sluiting horeca. 

  Verschillende stijlen yoga

  Je kunt verschillende stijlen yoga bij mij volgen. Op woensdagavond geef ik Hatha Flow Yoga en maandagavond geef ik Flow & Realx Yoga (Yin/Yang).  Deze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, dus ook als je nog geen ervaring hebt met yoga. Ik geef namelijk altijd opties om houdingen aan te passen. Lees hier meer over de yogastijlen.

  De locatie Neoliet

  In deze gave klimhal heb ik een sfeervolle en ruime yogazaal gecreëerd. Het is een fijne goed bereikbare locatie met toiletten, douches en een gratis parkeerterrein. En na de les kun je eventueel nog genieten van een grote kop thee in de loungebar. De klimhal ligt in het Maximapark, aan de A2 en tegenover de Haarrijnseplas. Het adres van Neoliet is Componistenlaan 6 in Vleuten.

  De locatie Maximus Brouwerij

  ** Tijdelijk vervallen ivm Coronamaatregelen** Sinds kort ben ik ook gestart met yoga in brouwerij Maximus in Leidsche Rijn. We gebruiken de mooie en lichte Pandorazaal boven de brouwerij. Ook is het mogelijk om nog een lekker kopje thee of goede koffie te drinken na de les. De lessen zijn 60 minuten en starten om 11.00 uur op zondagochtend. Adres Maximus: Pratumplaats 2a 3454NA in Utrecht (De Meern)

  Aanmelden voor yoga in Neoliet & Maximus

   

  Hieronder vind je het lesrooster en de tarieven. Lessen boek je via de ‘Boek nu’ knop. Je wordt dan doorgeleid naar momoyoga.com/yogatijd en krijgt meer informatie over de les te zien. Na de éénmalige inschrijving kun je een proefles, losse les of rittenkaart aanschaffen met iDEAL. Super handig en overzichtelijk dus. Je kunt zelfs de momoyoga app downloaden voor nog meer gemak!

  YogaPoint

  Naast yoga in Neoliet Leidsche Rijn geef ik ook les bij Yogapoint Nederland. Dit is een grote studio met meerdere vestigingen. Ik geef hier wekelijks 3 groepslessen van één uur in twee studio’s. Voor meer informatie kijk op www.yogapoint.nl.

  Liever privéles yoga?

  Passen deze tijden of locaties niet in jouw agenda? Of wil je gewoon liever geen groepsles? Boek dan een privéles en ik geef je yoga aan huis.

  Begin chat
  Meer weten?
  Hi,

  Ik ben Kelly van Yogatijd, waar kan ik je mee helpen?