Yoga in de studio

  Yoga in Neoliet Klimcentrum
  Yoga in Klimcentrum Neoliet & Maximus Brouwerij

  Wekelijks geef ik yogalessen van 75 minuten in Neoliet in Leidsche Rijn. In maart start ook de yogales in Maximus Brouwerij! Je kunt deze lessen gemakkelijk online boeken via het lesrooster onderaan deze pagina. 

  Yogales in Neoliet

  Je kunt verschillende soorten yoga in Neoliet volgen. Op woensdagavond geef ik Hatha Flow Yoga en maandelijks geef ik Yin & Yang Yoga en Yoga voor Klimmers. Deze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, dus ook als je nog geen ervaring hebt met yoga. Ik geef namelijk altijd opties om houdingen aan te passen.

  Hoe ziet de yogales er uit?

  De Hatha Flow Yogales heeft altijd een zorgvuldige opbouw. We beginnen met een korte meditatie en ademhalingsoefening. Dit zorgt ervoor dat je de drukke dag achter je kunt laten. We warmen het lichaam rustig op waarbij veel aandacht is voor de wervelkolom. De energie begint langzaam te stromen. En zo werken we toe naar de krachtige houdingen die zich in een flow opvolgen. Uiteraard ben je altijd vrij om tussendoor te ontspannen in een rusthouding. Daarna gaan we over op zogenoemde hartopeners, of achteroverbuigingen die energiegevend zijn. Vervolgens nemen we de tijd om te vertragen met zittende en kalmerende houdingen. En natuurlijk sluiten we de les af met een welverdiende eindontspanning.

  De locatie Neoliet

  In deze gave klimhal heb ik een sfeervolle en ruime yogazaal gecreëerd. Het is een fijne goed bereikbare locatie met toiletten, douches en een gratis parkeerterrein. En na de les kun je eventueel nog genieten van een grote kop thee in de loungebar. De klimhal ligt in het Maximapark, aan de A2 en tegenover de Haarrijnseplas. Het adres van Neoliet is Componistenlaan 6 in Vleuten.

  De locatie Maximus Brouwerij

  Vanaf nu start ik ook met yoga in brouwerij Maximus in Leidsche Rijn. We gebruiken de mooie en lichte Pandorazaal boven de brouwerij. Je kunt een matje lenen of je eigen matje meenemen. Ook is het mogelijk om nog even een lekker kopje thee te drinken na de les. De lessen zijn 75 minuten en starten om 9.15 uur. Bij voldoende animo breid ik het lesrooster uit. Dus wil je graag yogales volgen in de brouwerij maar komt het tijdstip je niet uit? Laat het me weten! Adres Maximus: Pratumplaats 2a 3454NA Utrecht (De Meern)

  *NIEUW EVENT: Yoga en Brunch in Brouwerij Maximus op zondag 15 maart en 26 april*

  Aanmelden voor yoga in Neoliet & Maximus

  Hieronder vind je het lesrooster en de tarieven. Lessen boek je via de ‘Boek nu’ knop. Je wordt dan doorgeleid naar momoyoga.com/yogatijd en krijgt meer informatie over de les te zien. Na de éénmalige inschrijving kun je een proefles, losse les of rittenkaart aanschaffen met iDEAL. Super handig en overzichtelijk dus. Je kunt zelfs de momoyoga app downloaden voor nog meer gemak!

  Tarieven yoga in Neoliet
  10 Rittenkaart

  €10 / les

  • Totaal €100
  • 5 maanden geldig
  5 rittenkaart

  €11 / per les

  • Totaal €55
  • 3 maanden geldig
  Losse les

  €12 / per les

  • Totaal €12
  • Onbeperkt te boeken
  Proefles

  €10 / per les

  • Totaal €10
  • Eenmalig te boeken
  YogaPoint

  Naast yoga in Neoliet Leidsche Rijn geef ik ook les bij Yogapoint Nederland. Dit is een grote studio met meerdere vestigingen. Ik geef hier wekelijks 3 groepslessen van één uur in twee studio’s. Voor meer informatie kijk op www.yogapoint.nl.

  Liever privéles yoga?

  Passen deze tijden of locaties niet in jouw agenda? Of wil je gewoon liever geen groepsles? Boek dan een privéles en ik geef je yoga aan huis.

  Begin chat
  Meer weten?
  Hi,

  Ik ben Kelly van Yogatijd, waar kan ik je mee helpen?
  Powered by